Nieuw tv-programma over drones

Nieuw tv-programma over drones

Het is zover: vanaf zondag 11 december wordt er een nieuw tv-programma over drones uitgezonden. Op zondag 11 december, 16:30 uur wordt de pilot-aflevering van Dutch Drone TV op RTL7 uitgezonden.

Nieuw tv-programma over drones afbeelding

Dutch Drone TV is een informatief televisieprogramma over drones in het algemeen en daarnaast de meest voorkomende drone-toepassingen. Het programma wordt gepresenteerd door dronepioniers Parcival Hofland en Dominique Dolman. Het programma zal beginnen met de laatste drone-nieuwtjes. Dit item wordt gepresenteerd door Wiebe de Jager, bekend van de Dronewatch-website.

Dutch Drone TV wordt geproduceerd door CocoonTV en zal onder meer aandacht besteden aan laatste ontwikkelingen, nieuwtjes, dronewetgeving, veilig vliegen met drones en reglementen en evenementen. Een interessant item zal worden ‘een kijkje in de keuken’ van een aantal professionele dronebedrijven. Hierdoor is Dutch Drone TV niet alleen interessant voor de beginnende, recreatieve dronevlieger, maar ook voor de professionals in de snel groeiende drone-sector.

De eerste aflevering van Dutch Drone TV wordt uitgezonden op RTL7 om 16:30 op 11 december, een herhaling van het programma zal te zien zijn op maandag 12 december, om 00:30.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

, , , ,