Drone kopen

Wil je een drone kopen ?

Wil je ook een drone kopen, maar weet je niet goed welke je moet kiezen?
Is een DJI Phantom de beste keuze? En zo ja: welk type DJI Phantom past het beste bij mij? Kan ik meer besteden en kan ik beter voor de DJI Inspire gaan?
Of kan ik beter een Parrot drone kopen? Er is een enorm uitgebreid aanbod drones op de markt en het valt daarom niet mee, om zo een-twee-drie te bepalen, welke drone het beste bij je past.
DJI Phantom 2 drone kopen

Dit wordt nog eens versterkt door het feit, dat het aanbod drones bijna wekelijks wordt uitgebreid met nieuwe modellen, die op de markt komen. Drones zijn booming business en er zijn veel (met name Chinese) bedrijven, die naar de gunsten van de consument dingen. Koplopers in de drone-race zijn momenteel de merken DJI en Parrot. Verwachting is, dat ook de DJI Mavic Pro enorm populair gaat worden. De Mavic Pro heeft zeer geavanceerde navigatie-opties aan boord, ias opklapbaar en schijnt gemakkelijk te vliegen te zijn.

DJI drone kopen

Informatie over het aanbod DJI drones, een vergelijking van de verschillende DJI Phantom modellen.

Parrot drone kopen

Informatie over het aanbod Parrot drones.

Mavic Pro drone kopen

Zodra er meer bekend wordt over de definitieve specificaties van de DJI Mavic Pro drone, prijs en levertijd, zullen wij deze informatie hier op Dronedroom.nl publiceren.

Bewaren