Walkera drones

Walkera Drones

Walkera, of voluit Guangzhou Walkera Technology CO., LTD., is een Chinees bedrijf, dat gespecialiseerd is in het fabriceren van kwalitatief hoogstaande drones.
Walkera drones behoren tot het topsegment van de wereldwijd verkrijgbare drones, Walkera is een van de grote concurrenten van DJI Innovations, dat ook in China zijn hoofdkwartier heeft.
De Walkera fabriek is gelegen in het district Panyu, bij Guangzhou Stad. De fabriek telt 40,000m2 ‘garden-style’ montagehallen en laboratoria, waar meer dan 1000 hoogopgeleide senior-ingenieurs en monteurs aan drone-ontwikkeling werken en de drones bouwen. Walkera heeft ook een vestiging in de Benelux, in Ouddorp, Zuid-Holland.

Walkera X4 Scout

Een van de topmodellen van Walkera is de Walkera X4 Scout. Dit is een geavanceerde drone, die werkelijk van alle technische snufjes is voorzien.

walkera-scout-x4-rtf-grey

Walkera drones en drone accessoires

Walkera ontwikkelt hoogwaardige drones en drone accessoires, dit is een overzicht van het overzicht van de Walkera drones en Walkera drone accessoires voor de consumentenbranche, oplopend in prijs.
Drone webshop TopRC biedt de laagste prijs garantie, ook voor Walkera drones.