DJI Phantom 3

DJI Phantom 3, de opvolger

De DJI Phantom 3 is de opvolger van de iconische DJI Phantom 2.
De Phantom 2 heeft het vliegen met drones wereldwijd naar een enorme populariteit gebracht. Inmiddels is de opvolger van de Phantom 2 daar, het is de DJI Phantom 3.

DJI Phantom 3, wat is er nieuw?

De DJI Phantom 3 komt in 3 verschillende versies, namelijk de Standard, Advanced en de Professional versie. Dit maakt het kiezen van de juiste versie van de Phantom 3 niet gemakkelijk. Daarom zetten we de belangrijkste verschillen even voor u op een rijtje.

DJI Phantom 3 Standard

dji phantom 3 standard afbeelding
De Phantom 3 Standard is het instap model van de Phantom 3 serie. Dit is de voordeligste Phantom 3 en dan zou je misschien denken, dat deze versie kwalitatief wat minder zou zijn, maar dat valt enorm mee. Want wat dacht je van filmen in een 2,7K Ultra HD resolutie en live beelden bekijken in 720p HD resolutie op je smartphone of tablet met de DJI Go app?

DJI Phantom 3 Advanced

dji phantom 3 advanced afbeelding
De Phantom 3 Advanced is voorzien van DJI LightBridge. Deze functie zorgt ervoor dat je het beeld van de dronecamera direct kunt zien op jouw smartphone of tablet met de DJI Go App. DJI Lightbridge zorgt voor een hogere transmissiesnelheid, zodat je de beelden in een hogere kwaliteit kunt zien en opslaan.

DJI Phantom 3 Professional

dji phantom 3 professional afbeelding
De Phantom 3 Professional is te herkennen aan de gouden strepen op de twee voorste armen van de drone. De Phantom 3 Professional filmt in een 4K UltraHD resolutie. Dit is dus het verschil met de Advanced versie. Ook deze drone wordt ready-to-fly geleverd en is voorzien van DJI LightBridge.

Voor de overzichtelijkheid is hier een tabel met een vergelijk van de functies en specs van de verschillende DJI Phantom drones.

tabel functions features dji phantom 3

Bewaren