Hubsan drones

Hubsan Drones, klein maar fijn

Hubsan drones worden gemaakt door Shenzhen Hubsan Technology. Dit Chinese bedrijf is gestart in 2010, het is gevestigd in Tangxia Town, Dongguan. Er werken inmiddels meer dan 500 mensen bij Hubsan, het bedrijf groeit enorm snel.

Hubsan X4 V2

De Hubsan X4 V2 (versie 2) is de meest populaire Hubsan drone.
Beetje verwarrend: het model wordt ook wel aangeduid met het typenummer H107L.

Hubsan drones - X4 V2

De X4 is een kleine quadcopter, waarmee je ook prima in huis kunt vliegen.
De Hubsan X4 V2 ligt ontzettend stabiel in de lucht en je kunt er, na wat oefening, de mooiste capriolen mee uithalen. Loopings, flips, rolls, je kunt het allemaal met de Hubsan X4 V2 in ‘Expert’ modus.
Als er niet teveel wind staat, is de Hubsan X4 ook prima buiten te vliegen.
De Hubsan X4 is oersterk. Ook al valt hij van grote hoogte naar beneden, dan doet hij het nog. Echt ongelofelijk.
En mocht er toch iets stuk gaan: alle onderdelen zijn los te bestellen.

Hubsan X4 V2 video

Ik heb de Hubsan X4 V2 zelf ook en ik ben er erg tevreden over. Als het te slecht weer is om met de DJI Phantom 2 te gaan vliegen, is binnen vliegen met de Hubsan X4 een uitstekende optie. Je leert er enorm goed mee vliegen en ik zou daarom iedereen aanraden, om naast een grote drone een kleine aan te schaffen om er lekker binnen mee te kunnen oefenen. Hij kost nog geen 60 €, dat is geen geld voor wat je er voor krijgt.
Tip: bestel gelijk een of meer extra batterijen, de batterij gaat namelijk maar 8 minuten mee en het opladen duurt bijna 3 kwartier.

Hubsan X4 V2 met camera

De Hubsan X4 is ook met camera te krijgen, dat is het model Hubsan X4 V2 FPV. Daarmee kun je dus video schieten met de Hubsan X4.

Hubsan Drone kopen, Hubsan drone accessoires kopen

Een overzicht van de Hubsan consumentendrones en Hubsan drone accessoires, oplopend in prijs. Bij TopRC krijgt u laagste prijs garantie.