DJI Mavic Pro

De DJI Mavic Pro is een nieuwe drone van DJI. De Mavic Pro is gelanceerd in september 2016 en de verwachting is, dat oktober-november 2016 de eerste Mavic Pro drones in Nederland zullen worden uitgeleverd. Wat is er speciaal aan de Mavic Pro en waar staat deze drone in verhouding tot de DJI Phantom en de Inspire?

DJI Mavic Pro afbeelding

Klein, licht, 4K, obstakeldetectie

De voordelen van de DJI Mavic Pro zijn evident en overtuigend: De Mavic Pro is relatief klein, eenvoudig mee te nemen (opvouwbaar) en licht. Hij weegt maar rond de 750 gram.
Ter vergelijking: De DJI Phantom weegt ruim een kilo. De drone kan 4K video schieten en last but not least: De Mavic Pro heeft obstakeldetectie aan boord.

DJI Mavic Pro met remote afbeelding

De remote van de Mavic Pro ziet er bedrieglijk compact en simpel uit. Maar er is meer: er kan een schermpje uitklappen, waarmee je live-view hebt, op je remote. Een hele mooie oplossing.
Toeval of niet: Bij GoPro gaan ze niet blij zijn, want de GoPro Karma is bijna tegelijkertijd gelanceerd, namelijk een week eerder dan de Mavic Pro.
En qua specs lijkt de Mavic Pro toch wel superieur aan de Karma.

DJI Mavic Pro kopen, leverbaarheid

Direct na de lancering van de DJI Mavic Pro is er een enorme hype ontstaan: er zijn wereldwijd honderdduizenden pre-orders gedaan.
De vraag is op dit moment, hoe DJI aan deze vraag zal kunnen voldoen. Voorlopig moeten we het even doen met de mooie plaatjes en video’s van de DJI Mavic Pro.

DJI Mavic Pro video

Bewaren

Bewaren